O nama

Dragi posjetitelji naše stranice i budući polaznici

Kako biste odabrali pravu autoškolu dopustite da s Vama podijelimo nekoliko informacija o nama: naša škola je započela s radom 2003.g., a obučavamo kandidate za vozače za vožnju u automobila i motocikla. Nakon osnivanja škole vremenom se priključila i cijela obitelj te ekipa vrsnih instruktora i predavača.

Budući da su većina naših polaznika mlađe osobe, prilagođavamo se njihovim potrebama i na taj način smo sastavili predavanja i rad – kod nas rade stručnjaci, mladi i oni koji se takvima osjećaju,  a svi mi volimo raditi s novim naraštajima vozača. Kako nam je njihova sigurnost u prometu važna, želimo im skrenuti pozornost na odgovorno ponašanje i vožnju u cestovnom prometu – u cilju vlastite i tuđe sigurnosti.

Uz redovitu obuku nudimo i individualnu, te tečajeve za obnovu znanja namijenjene vozačima koji dulje vrijeme nisu vozili, a posjeduju vozačku dozvolu, kao i predavanja za mlade vozače s početničkim strahom od prometa.

Zahvaljujući našem individualnom pristupu i suvremenim metodama predavanja, naši polaznici već godinama prolaze ispite u velikom postotku.

Nazovite nas i navratite k nama na neobavezno upoznavanje s našim metodama rada.

Vaš EUROPA team želi Vam sigurnu vožnju!

O nama

Naša škola je započela s radom 2003.g., a obučavamo kandidate za vozače automobila i motocikla...

Kontakt info

Adresa Titov trg 6/1
51000 Rijeka, CROATIA
Telefon/faks 051 375005
GSM: +385 (0)91 3750052

Newsletter

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »